Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ohýbal se pro mobil, naboural

MOST - Řidič skončil s lehkým zraněním + další info 

 

K dopravní nehodě osobního vozu značky Peugeot došlo včera v dopoledních hodinách na silnici ve směru od Horního Jiřetína na Janov. Na vině byl zřejmě mobilní telefon, který měl řidiči upadnout na podlahu. Muž z Litvínovska se pro něj chtěl ohnout, přitom strhl řízení a naboural do betonového sloupku u silnice. Při nehodě došlo k lehkému zranění řidiče. Škoda byla předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun. Alkohol byl dechovou zkouškou vyloučen. Nehoda je nadále v šetření mosteckých dopravních policistů.


 

Kočárek nikdo neukradl, byl uložen jinde

Na litvínovské obvodní oddělení byla oznámena krádež dětského kočárku. Podle vyjádření poškozené jí byl ukraden z kočárkárny domu. Škoda byla vyčíslena na téměř 1200 korun. Nyní policisté případ odložili. Ke skutku totiž nedošlo. Kočárek byl nalezen ve vedlejších prostorách, kam ho dala kamarádka poškozené. Ta si věc půjčovala a domnívala se, že ji má potom uložit do sklepa.


 

Šel po alkoholu a cigaretách

Zboží v hodnotě dvacet tisíc korun zmizelo z mostecké restaurace. Kdosi neznámý tam vnikl po zavírací době a kradl. Zajímal ho hlavně tvrdý alkohol a cigarety různých značek. Případem se zabývá mostecké obvodní oddělení. V případě dopadení hrozí pachateli postih za přečin krádež vloupáním.


 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 29. května 2012

vytisknout  e-mailem