Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Oklamali výherní automaty

Po hráčích zůstaly škody za téměř 35 tisíc korun  

Obelstil výherní automat na NechanickuObelstil výherní automat na Nechanicku


Policisté pátrají po pachatelích, kteří  v době od 1. do 2. prosince 2009 záměrně poškodili výherní automat v baru na Nechanicku. Podařilo se jim totiž změnit program přístroje a na jeho displeji dokázali navolit několikatisícovou částku. Přivolaná obsluha jim nakonec vyplatila téměř 24 tisíc korun. Později servisní technik zjistil, že výherce s hracím automatem cíleně manipuloval. Přesná výše škody na samotném přístroji bude firmou vyčíslena dodatečně. Policistům se podařilo zjistit přibližný popis údajných pachatelů. Jednalo se o tři muže ve věku kolem 35 let, silnější postavy. Oblečeni byli do riflových kalhot a mikin. Všichni mluvili dobře česky.
Podobný případ řešili také policisté v noci na 30. listopadu 2009 v baru v Chlumci nad Cidlinou. Stejným způsobem se tam hráči dostali do dvou výherních automatů. Po hráčích zůstala majiteli škoda zhruba 11 tisíc korun. V tomto případě se jednání měli dopustit čtyři muži ve věku od 25 do 35 let.

Tito lidé vždy pracují ve skupinách. Jeden se nabourává do automatu a druzí ho kryjí. Podvodníci si také vybírají herny, které nemají bezpečnostní kamery. Policejní pátrají je dosud bezvýsledné.

nprap. Anna Pešavová - 3. prosince 2009
foto Policie ČR

Odkazy do noveho okna

Obelstil výherní automat na Nechanicku

Obelstil výherní automat na Nechanicku 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem