Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okrádala přítele

TEPLICKO - Partnerovi ukradla z účtu přes dvacet tisíc; V Dubí ji nechtějí... 

Okrádala přítele

     Z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku se bude před soudem zodpovídat 36letá žena z Teplic, která okradla svého staršího přítele, se kterým žila ve společné domácnosti. Opakovaně mu bez jeho souhlasu a vědomí vzala z peněženky platební kartu, pomocí které mu postupně z účtu vybrala 22 tisíc korun. Kartu pak vrátila poškozenému zpátky do peněženky, ten když zjistil, že ho žena okradla, jejich vztah skončil. V případě odsouzení hrozí pachatelce až dvouletý trest odnětí svobody.

 

V Dubí ji nechtějí

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat téměř 50letá žena, která nabízela sexuální služby v Dubí. Prostitutka dostala za porušování vyhlášky již několik pokut, což ji ale od provozování „nejstaršího řemesla“ neodradilo, rozhodnutím městského úřadu jí byl proto vysloven zákaz pobytu na území města. V úterý odpoledne ji ale opět v Dubí kontrolovali strážníci, kteří ženu předali policistům. Ti ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin, za který ženě hrozí až dvouleté vězení.

 

Vykradená chatka

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v teplické zahrádkářské kolonii vloupal do jedné z chatek. Z té si odnesl elektrickou drtičku větví, jehož hodnotu majitel nemovitosti vyčíslil na čtyři tisíce korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouleté vězení.

 

 

28. 4. 2016, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem