Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okraden na WC

LITOMĚŘICE – Využila slabé chvilky; Krádež bionafty; Pořádně se ohřeje 

O tom, že se krade úplně všude, se přesvědčil senior z Roudnice nad Labem. Při návštěvě pánského WC v budově nemocnice v Roudnici n/L ho v kabince překvapila neznámá ženština tmavé pleti. Využila momentu překvapení a z kapsy bundy mu sebrala platební kartu. Roudničtí policisté pátrají po otrlé zlodějce, která je podezřelá ze spáchání trestného činu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku. Za takové jednání jí hrozí až tříletý pobyt ve vězení.
 

Krádež bionafty
Z nákladního vozidla zaparkovaného ve Štětí zmizela během víkendu bionafta. Neznámý pachatel násilím odstranil víčko nádrže u vozidla a přivlastnil si 300 litrů pohonných hmot. Škoda je vyčíslena na 10 tisíc korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.
 

Pořádně se ohřeje
Nezákonným způsobem si opatřil otop neznámý pachatel u obce Snědovice. V lesním porostu vykácel několik vzrostlých stromů. Jednalo se o duby, buky, jasany a akáty v hodnotě 30 tisíc korun. Policisté případ šetří pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.
 

Zloděj si přišel na své
Na neopatrnost doplatila33letá majitelka vozidla značky Renault. Nechala v úterý své vozidlo s odloženými cennostmi zaparkované před nákupním centrem v Litoměřicích. Předměty za okny vozidla přilákaly neznámého lapku, který neodolal. Vnikl násilím do vozidla a přivlastnil si kabelku s osobními věcmi, kosmetické pomůcky, učebnice a knihy. Škoda je odhadnuta na více jak 5 tisíc korun.
 

Neplatí výživné
40letý muž z Terezína je podezřelý z trestného činu zanedbání povinné výživy. Vůči svému čtyřletému synovi si neplní svou zákonnou povinnost, která mu byla stanovena platným rozsudkem soudu. Dlužná částka se vyšplhala na hodnotu 120 tisíc korun. Za neplacení výživného si může vysloužit až dvouletý pobyt za mřížemi.
 

Riskoval kvůli sponkám
30letý muž byl v úterý zadržen v nákupním centru v Litoměřicích při krádeži sponek do sponkovací pistole. Prošel pokladnou bez zaplacení zboží a byl zadržen i se svou kořistí. Protože byl za obdobnou trestnou činnost v posledních třech letech pravomocně odsouzen, hrozí mu nyní až tříletý trest odnětí svobody.
 

12. 1. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem