Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradená tanečnice

CHOMUTOV - "Uklidila"seno, Žena se ubránila.... 

Okradená tanečnice
Domů bez mobilního telefonu se vrátila z návštěvy diskotéky mladá žena z Chomutova. I když měla přístroj v kabelce a kabelku při tanci měla u sebe na parketu, v nestřežené chvíli jí telefon zmizel. Poškozené pak nezbylo nic jiného než krádež nahlásit na chomutovské policejní oddělení. Škodu vyčíslila na 2400 korun. 
 
„Uklidila“ seno
Šestnáct kusů volně uskladněných balíků sena odcizila z louky za obcí Zaječice 43letá žena z Vrskmaně. Šest balíků bylo následně zajištěno u podezřelé ve stodole, zbývající balíky nalezeny nebyly. Majitel louky vyčíslil škodu na 6400 korun. Na ženu čeká obvinění krádeže.
 
Žena se ubránila
Policisté z Vejprt zasahovali v rodinném domě v obci Kovářská. Neshody mezi bývalými manželi skončili hádkou a nakonec 57letý muž se pokusil svou bývalou manželku napadnout i fyzicky. Před tím jí ochránila dcera, která použila pepřový sprej. Jednání podezřelého policisté vyhodnotili jako přestupek proti občanskému soužití. Po nezbytných úkonech byl propuštěn, vyšetřování je vedeno na svobodě.
 
Mladík nezahálel
Teprve 19letý mladík z Málkova má na svědomí během krátké doby osm vykradených objektů na Chomutovsku. Dvě rekreační chaty v Zelené, dva obchody s potravinami v Kadani a rodinné domy v Kadani, Černovicích a v Zelené. Svou pozornost zaměřil na elektroniku – kamery, fotoaparáty a notebooky, šperky, hodinky a v obchodech sebral převážně cigarety. Celková škoda se vyšplhala na 74 tisíc korun. Krátce po vloupání do obchodu v Kadani byl zadržen. Policejní komisař ho obvinil z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Obvinění si převzal, vyšetřování nadále pokračuje.
 
Zloděje nikdo neviděl
Do tří domů v Bělohorské ulici vnikl neznámý zloděj. Kdosi využil skutečnosti, že jsou byty v současné době neobývané a na místě se nikdo nenachází. Zmizel kotel, sporák, kuchyňský dřez, baterie, bojler a další věci. Kromě toho v jednom z bytů našel majitel poškozenou kuchyňskou linku, v dalších zdivo, rozvody elektřiny a omítky a okna. Celková škoda se vyšplhala na 114 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže a poškození cizí věci. Skutek vyšetřují chomutovští policisté.
 
12. září 2012 
nprap. Marie Pivková
piscv@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem