Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradena v obuvi

TEPLICE - Krádež peněženky, Odcizili sekačku, Odcizil kabel.. 

Krádež peněženky
 
Dosud  neznámý pachatel využil nepozornosti ženy, která si zavěsila tašku s peněženkou na madlo kočárku. Stalo se tak v prodejně obuvi, kdy žena si při koupi bot nedávala pozor na své věci. Zloděj krádeží přišel k mobilnímu telefonu, dokladům a platebním kartám. Nakupující ženě vznikla škoda téměř 5 tisíc korun.
 

Odcizená sekačka byla nefunkční

 Dvěma mužům sdělili policisté podezření z krádeže sekačky. Té se dopustili tak, že kolem půlnoci rozpletli drátěný plot vysoký 2 metry na jedné zahradě v Dubí. Následně vnikli na pozemek, odkud odcizili nefunkční sekačku na trávu v hodnotě 1 tisíce korun. Jeden ze zlodějů spáchal opakovanou krádež, kdy již byl v posledních třech letech za krádeže potrestán
 
 
Kradl kabely
 
Podezřelý 19ti letý muž z Bíliny se dopustil krádeže kabelů. V Kyselské ulici v Bílině odřízl a následně odcizil 120 metrů měděného kabelu, který byl zavěšen ve výšce přibližně 3 metry na veřejném osvětlení. Městu Bílina vznikla škoda 5 tisíc korun. Mladíkovi, který již byl v minulosti za krádež trestán přibylo další sdělení podezření z krádeže.
 
 
Teplice, 14. dubna 2011, por.Bc.Ilona Novotná



 

vytisknout  e-mailem