Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradena v restauraci

MOST - Neprozřetelnost vyšla draho + další info 

 

O věci v hodnotě 1.750 korun přišla žena z Mostu. Podle všeho je to dílem kohosi neznámého, který si drze sáhl pro peněženku poškozené do igelitové tašky. Zavazadlo měla Mostečanka položené u sebe. V tu chvíli seděla v jedné restauraci. Pachatel odcházel s finanční hotovostí, platební kartou a doklady. Policisté mosteckého obvodního oddělení případ šetří jako přečiny krádež na osobě a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.


 

Neprozřetelnost jí vyšla draho

Nepříjemný okamžik připravil neznámý zloděj jedné Mostečance. Stalo se to před nákupním centrem Tesco. Žena si vyndávala nákup do zavazadlového prostoru a mezi tím si uložila svoji kabelku na přední sedačku auta. Pachatel toho hbitě využil a poškozená i díky svojí neprozřetelnosti přišla o majetek v hodnotě 14.400 korun. Kromě ztráty věcí ji nyní ještě čeká běhání po úřadech. V kabelce totiž měla i doklady a platební kartu.

Policisté opět apelují na větší opatrnost při nakládání s vlastním majetkem.


 

Nechal v autě doklady, přišel o ně

S cizími doklady odcházel od vozidla značky Fiat neznámý lapka. Kvůli tomu neváhal rozbít okénko. Poškození bylo vyčísleno na částku čtyř tisíc korun. K události došlo v Mostě, ulici Budovatelů. Policie po pachateli pátrá, případ šetří jako přečin krádež vloupáním.

por. Alena Bartošová

V Mostě, 22. prosince 2011

vytisknout  e-mailem