Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Okradena ve spánku

ČESKÁ LÍPA - Zloděje vůbec nezaregistrovala. 

     Ke krádeži batohu došlo za kuriozních okolností v neděli mezi čtvrtou až osmou  hodinou ranní  v lesním prostoru nedaleko pláže Klůček v Doksech. Pětadvacetiletá žena z Prahy si zde ustlala tzv. pod širákem,  hlavu si podložila  svým batohem a usnula natolik tvrdě, že si vůbec nevšimla, že jí ho někdo ve spánku odcizil. Když se kolem osmé vzbudila, byl batoh pryč a s ním i její osobní věci a mobilní telefon, vše v hodnotě 12 900 korun. Případ objasňuje místní oddělení policie.

 

Zloděj dřeva dopaden

     Policisté již znají jméno zloděje, který v měsíci březnu odcizil v katastru obce Kozly u České Lípy zhruba 7 kubíků  vytěženého dřeva  v celkové hodnotě  13 200 korun. Jedná se o vytěžený jasan, javor a třešeň.  Pětatřicetiletý muž z Novoborska byl v březnu na lupu celkem dvakrát. Počátkem měsíce si z lesa odnesl nejprve  přes pět kubíků dřeva ke škodě s. p. Lesy České republiky, zbytek nakradl  koncem března na pozemku soukromého majitele.  Policisté ho již obvinili z trestného činu krádeže.

 

Opilý mladík naboural do stodoly

     V pátek kolem 23.30 hodin projížděl 23 letý mladík ve svém osobní vozidle od Doks na Dubou, přičemž v obci Zbyny nezvládl řízení v zatáčce, dostal se do smyku a havaroval najetím do stodoly. Řidič utrpěl lehčí zranění, se kterým byl vozidlem rychlé záchranné služby převezen na ošetření do nemocnice. Dechová zkouška ukázala, že má v sobě 1,64 promile alkoholu. Až se ze svého zranění zotaví, bude se v této souvislosti zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

 

vytisknout  e-mailem