Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradeni při zábavě

LITOMĚŘICE – Kapesní zloději v akci; Přišel o navigaci a peněženku; Odneslo to vozidlo 

O víkendu zaznamenali policisté dva případy kapesních krádeží v restauracích. V prvním případě byla okradena žena, která v sobotu ve večerních hodinách při zábavě v jedné z lovosických restaurací přišla o mobilní telefon. Neznámý lapka v nestřeženém okamžiku sáhl ženě pro mobil do kabelky, kterou měla po celou dobu přes rameno. Po pachateli krádeže pátrají lovosičtí policisté.
 

V druhém případě byl okraden muž, který šel za zábavou do restaurace v Litoměřicích. Svou peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady a platební kartou měl uloženou v zadní kapse kalhot. I v tomto případě využil lapka nestřeženého okamžiku a peněženku si přivlastnil. Muž tak přišel o více jak 9 tisíc korun. Případem krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku se zabývají litoměřičtí policisté.
 

Přišel o navigaci a peněženku
V Lovosicích v ulici Zámecká vnikl v sobotu po 18té hodině nezjištěným způsobem do zaparkovaného vozidla značky Seat neznámý pachatel. Poškozený opustil své vozidlo na pouhou půl hodinu a toho využil neznámý lapka, který si z vozidla si odnesl navigaci a peněženku s finanční hotovostí. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.
 

Odneslo to vozidlo
Řádění neznámého vandala zaznamenali v uplynulém týdnu policisté v Terezíně. Terčem zájmu neznámého pachatele se stalo osobní vozidlo značky Volkswagen zaparkované na ulici před domem. Nezjištěným předmětem poškrábal lak vozidla po celém obvodu. Způsobil tak škodu za několik desítek tisíc korun. Pokud se podaří pachatele dopadnout, bude se před soudem zodpovídat z přečinu poškození cizí věci.
 

11. 2. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem