Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradl prodavačku

LOUNY - Z kabelky jí odcizil mobilní telefony... 

Ve středu dopoledne okradl dosud nezjištěný pachatel v jedné žatecké prodejně v Nákladní ulici prodavačku. Využil její chvilkové nepozornosti a z volně odložené kabelky jí odcizil dva mobilní telefony, peněženku s finanční hotovostí, doklady a platební kartou. Tímto jednáním jí způsobil škodu ve výši 9 100 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony v trestním řízení a po pachateli pátrají.

Zloděj kradl také v plavecké hale

Policisté šetří krádež peněženky také v lounské plavecké hale.  Neznámý pachatel vnikl bez použití násilí do uzamčených šatních skříněk a z nich odcizil dvě peněženky s finanční hotovostí, platební kartou a různými doklady.V tomto případě přesahuje způsobená škoda dva tisíce korun. Policisté i tento skutek šetří jako trestný čin krádeže a po pachateli pátrají.

Hostinec přilákal zloděje

Do hostince v Nepomyšli se v minulých dnech vloupal zatím nezjištěný poberta. Po násilném vniknutí do objektu si z prostoru pivnice odnesl hlavně alkohol, cigarety, cukrovinky a peníze. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na celkem 14 600 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

U Lidlu bylo vykradeno vozidlo

Ve středu odpoledne řádil neznámý zloděj také na parkovišti prodejny Lidl v Lounech. Vyhlédl si zaparkované osobní vozidlo zn. Renault 19 a neodradilo jej ani to, že bylo řádně uzamčené. Z auta odcizil odložený batoh s věcmi, čímž způsobil škodu za 2 900 Kč. Oprava zámku, který zloděj u automobilu poničil, bude stát poškozeného 200 Kč. Policisté událost šetří jako trestný čin krádeže.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 24. září 2010

 

 

 

vytisknout  e-mailem