Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradl svou babičku

TEPLICE - Neštítil se ničeho, V autobuse přišla o mobil.. 

Okradl svou babičku
 
Okrást svou babičku se neštítil 26letý muž z Prosetic. Ten nejprve odcizil klíče od bytu své babičky, která bydlí v Krupce. Poté do bytu  vnikl a vypáčil dvířka obývací skříně, ze které odcizil 3 kusy zlatých šperků a finanční hotovost ve výši 17 370,- Kč. Své babičce způsobil celkovou škodu ve výši 29 570,- Kč. Zloději policisté sdělili obvinění z přečinů krádeže a porušování domovní svobody.
Krádež v přízemním bytě
 
Neznámý pachatel se vloupal do přízemního bytu v Řetenicích. Vypáčil balkonové dveře a uvnitř bytu odcizil notebook, zlaté šperky, cigarety a parfémy. Majitelce vznikla škoda kolem 170 tisíc korun. Po pachateli policisté pátrají.
V autobuse přišla o mobil
 
Dosud neznámý pachatel využil nestřeženého okamžiku a ženě jedoucí v trolejbuse odcizil mobil. Ten měla žena uschovaný v kapse připnuté na dětském kočárku.  Špatnou úschovou mobilu, tak ženě vznikla škoda 9 tisíc korun. Policisté nabádají občany, aby si v prostředcích hromadné dopravy pečlivě střežili své věci, zloději využívají právě velkého počtu lidí a nepozornosti cestujících.
 
 
Teplice, 9. května 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem