Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Okradl zaměstnance restaurace

LIBEREC - V sobotu 7. ledna večer vnikl neznámý zloděj do zadní části restaurace v ulici Tanvaldská a zaměstnance okradl o jejich osobní věci.  

Zatímco pracovali, přišli o své věci. Neznámý zloděj nečekal až na zavírací dobu provozovny, naopak držel se hesla "pod svícnem bývá největší tma" . V sobotu 7. ledna kolem osmé hodiny večer navštívil restauraci v Liberci, ulici Tanvaldská a po vypáčení dveří vnikl  do zadní části restaurace. Zde tak, aby si ho nikdo nevšiml, odcizil z volně odložených kabelek  zaměstnanců peněženky s osobními doklady, penězi a platebními kartami. Celkem si odnesl tři peněženky a jejich majitelům způsobil celkovou škodu za bezmála 6 tisíc korun. 

Policisté z obvodního oddělení Liberec - Vratislavice zahájili v dané věci šetření k přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a po pachateli a odcizených věcech nyní pátrají. V případě dopadení hrozí drzému zloději až dvouletý trest odnětí svobody. 

V případě, že si někdo z hostů všiml v inkriminovanou dobu podezřelé osoby pohybující se v zadní části provozovny a mohl by k ní uvést nějaké poznatky, kontaktujte prosím policisty na bezplatné tísňové lince 158 nebo přímo na policejní služební obvodního oddělení Liberec - Vratislavice
 

9.1.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem