Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Okradli ji na přechodu pro chodce

LIBEREC - Když včera čekala 73 letá žena u přechodu pro chodce, až bude moci přejít silnici, zastavilo u ní pomalu jedoucí osobní vozidlo. Další sled událostí ji pořádně šokoval. 

     Včera kolem 19. hodiny  čekala u přechodu pro chodce před nákupním domem Liedl ve Vratislavické ulici v Liberci 73 letá žena. Modré osobní vozidlo, které se k ní pomalu přibližovalo, zaregistrovala zprvu jen okrajově. To ještě netušila, jaké překvapení jí posádka tohoto vozu připraví. Když se k ní vozidlo dostatečně přiblížilo, řidič sešlápl brzdu, otevřely se dveře a z nich někdo natáhl ruku směrem k překvapené chodkyni. Pak jí z ramene strhnul batoh a auto se i s lupem  rozjelo směrem k Poštovnímu náměstí.

     Žena z toho byla tak  rozrušená, že si typ vozidla vůbec nepamatuje. Jen ví, že mělo modrou barvu. Nedokáže si ani vybavit, zda jí batoh vzal řidič nebo někdo z  pasažérů, pokud spolujezdce vůbec měl. Odpovědi na všechny důležité otázky k průběhu  této pro Liberec velmi neobvyklé krádeže, poskytnou až výsledky vyšetřování  případu, kterým se od včerejšího dne zabývají policisté Obvodního oddělení policie Liberec - Vesec.

 

por. Bc. Ivana Baláková
26. června 2013

vytisknout  e-mailem