Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Najdou se svědci dopravní nehody ?

Dopravní nehoda ze dne 10.08. 2008, mezi obcemi Hluboká nad Vltavou a Týn nad Vltavou, v prostoru zvaném „ U staré obory „  

Policie České republiky Skupina dopravních nehod OŘP České Budějovice provádí šetření ve věci dopravní nehody, ke které došlo uplynulou neděli, pět minut po šesté hodině večer, mezi obcemi Hluboká nad Vltavou a Týn nad Vltavou, v prostoru zvaném „ U staré obory „ .
Uvedenými místy projížděl v inkriminované době řidič (51 ) osobního vozidla Peugeot 405, kdy na rovném, přehledném úseku komunikace předjížděl vlevo osobní vozidlo VW Passat, které v tu dobu již předjíždělo vlevo vozidlo tov.zn. KIA.
Řidič OA  Peugeot 405 při předjíždění nepřizpůsobil rychlost vozidla svým schopnostem a vlastnostem vozidla, vyjel na levou krajnici, kde narazil do plastového patníku a následně havaroval do vzrostlých stromů. V důsledku dopravní nehody utrpěl řidič Peugeotu naštěstí pouze lehké zranění, se kterým byl následně převezen vozidlem RZS do českobudějovické nemocnice k dalšímu ošetření. Alkohol byl provedenou orientační dechovou zkouškou na místě dopravními policisty vyloučen. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna.
Žádáme případné svědky uvedené dopravní nehody, kteří by mohli podat bližší informace k jejím okolnostem a příčině , aby se přihlásili buď osobně na Skupině dopravních nehod Okresního ředitelství PČR v Českých Budějovicích , na lince 158 , na telefonním čísle 974 226 588 - stálá služba Skupiny dopravních nehod či na tel. : 974 226 580 u prap. Zdeňka Krauskopfa. Svým svědectvím tak napomůžete ke zjištění dalších informací k nehodovému ději a k pachateli dopravní nehody. Děkujeme.

vytisknout  e-mailem