Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Oloupil mladou ženu

LOUNY - Z ramene jí strhl kabelku s věcmi... 

Mladou dívku oloupil v pátek, před třetí hodinou ráno, dosud nezjištěný násilník. K události došlo v lounské ulici Ve Vísce, když pachatel nečekaně k 21leté dívce zezadu přiběhl a pravou rukou ji chytil pod krkem do tzv. kravaty. Povalil ji na zem a poté jí strhl z pravého ramene kabelku s věcmi. Poškozená tak přišla nejen o doklady, ale také mobilní telefon, digitální fotoaparát a peníze, které měla uloženy v kabelce. Ke zranění naštěstí nedošlo. Policisté ihned po nahlášení případu vyjeli na místo činu, provedli ohledání a další s tím spojené úkony a ve věci zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání trestného činu loupeže. Po pachateli přepadení intenzivně pátrají.

Řídil v zákazu

Podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí si v pátek vykoledoval 49letý muž z Prahy. Kolem jedné hodiny v noci jej v Plzeňské ulici v Žatci kontrolovala policejní hlídka, když řídil osobní motorové vozidlo zn. Audi 80. Lustrací policisté zjistili, že dotyčný řidič má vysloven zákaz řízení motorových vozidel Městským úřadem Kadaň od 27. února 2010 v délce trvání 14 měsíců. Proto jej zadrželi, ve zkráceném přípravném řízení mu sdělili podezření a po provedených úkonech propustili na svobodu.

Z balkonu ukradl kolo

Ve čtvrtek odpoledne odcizil neznámý pachatel z jednoho balkonu v prvním patře panelového domu v lounské ulici Kpt. Nálepky horské kolo. Byl natolik drzý, že se na nekalou výpravu vydal za bílého dne. Poškozený, který si zřejmě myslel, že na jeho bicykl takto nikdo nemůže, byl jistě nemile překvapen, když našel balkon prázdný. Pořizovací cena kola činila 18 000 Kč, v současné době majitel bicykl ohodnotil na 13 000 Kč vzhledem k jeho stáří 2, 5 let. Policisté tuto věc šetří nejen jako trestný čin krádeže, ale také jako trestný čin porušování domovní svobody. Po pachateli pátrá.

Louny, 30. července 2010

Jaromíra Střelcová

  

vytisknout  e-mailem