Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Omezení na Královéhradecku

Opravy silnic, rekonstrukce kanalizace, sportovní akce 

Částečná uzavírka silnice I/36 v Novém Městě
V termínu od 12. do 16. července bude probíhat oprava povrchu silnice I. třídy č. 36 v Novém Městě u Chlumce n. C. Oprava bude realizována po polovinách, provoz bude převeden do volného jízdního pruhu a bude řízen semafory. Nelze vylučit tvoření kolon.

Omezení na silnici č. II/308 (Kladská ul.) v HK
Do 7. srpna 2010 bude probíhat IV. etapa rekonstrukce kanalizace v místní části HK - Slatina. Silniční provoz na II/308 je sveden do volné poloviny komunikace a je pomocí semaforů řízen kyvadlově,(IV. etapa - 5. 7. až 7. 8. 2010,V. etapa - 23. 8. až 25. 9. 2010).

Uzavírka místní komunikace - tř. ČSA v HK
Z důvodu opravy povrchu komunikace bude od 12. července do 2. srpna 2010 úplně uzavřena tř. ČSA v HK, v úseku mezi křižovatkami s ul. U Soudu a Buzulucká (tedy včetně křižovatky s ul. Pospíšilovou). Průjezd bude povolen pouze vozidlům hromadné dopravy osob a vozidlům stavby. Objížďka bude vyznačena ulicí Komenského a ČSA, resp. ul. Buzuluckou a Švendovou.

Závody šlapacích autíček v HK
Dne 10. července 2010 v odpoledních hodinách proběhne na místních komunikacích v HK (Eliščino a Tylovo nábřeží, Švehlova a Havlíčkova ul.) závod "Šampionát Evropy závodů vozítek s pedály". Uvedené ulice budou v době od 12:00 do 18:00 úplně uzavřeny pro veškerý provoz, objízdné trasy budou po okolních místních komunikacích.

Omezení na silnici č. I/31
V termínu od 12. do 20. července 2010 bude provedena oprava živičného krytu na silnici č. I/31 (Pilnáčkova ul.) v HK, v úseku od křižovatky "Buzulucká" po křižovatku "Gumokov". Provoz bude veden střídavě, vždy v jednom jízdním pruhu. V druhém pruhu budou prováděny stavební práce. Po dobu prací bude uzavřen vjezd a výjezd do OC Kaufland. Předpokládá se tvoření kolon.

více na: Dopravní omezení v kraji
por. Bc. Stanislav Blažek
por. Mgr. Lenka Burýšková
9. 7. 2010

vytisknout  e-mailem