Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Omezení provozu na městské tepně

České Budějovice - Mladá řidička přejela přes dva pruhy, kde havarovala. 

Včera před polednem vyjížděli českobudějovičtí dopravní policisté na ohlášenou nehodu na rušné Husově třídě v křižovatce s ulicí Resslova, kde řidička osobního vozidla narazila do zábradlí u chodníku. Na místě nehody strážci zákona zjistili, že mladá žena (roč. 2002) jela se svým osobním vozidlem tovární značky Volvo V60 jela od centra k Dlouhému mostu, kdy zatím z nezjištěných příčin vjela do protisměru, napříč celou komunikací a narazila do kovového zábradlí u administrativní a školní budovy, kde poškodila i dopravní značení.

Žena se vzhledem k svému rozrušenému stavu nebyla schopna podrobit trestu na zjištění návykové látky v dechu či z biologického materiálu a proto policisté požádali ve zdravotnickém zařízení o provedení odběru krve k následně analýze.

Naštěstí nedošlo k střetu s jiným motorovým vozidlem nebo jiným účastníkem silničního provozu. Způsobená škoda na vozidle, zábradlí a dopravní značce byla vyčíslena na cca 110 000 korun. Provoz na komunikaci byl částečně omezen ve směru od Dlouhého mostu k Mariánskému náměstí po dobu více jak dvou hodin.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

29. května 2024

Odkazy do noveho okna

DN na Husově třídě 1

DN na Husově třídě 1 

Detailní náhled

DN na Husově třídě 2

DN na Husově třídě 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem