Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Omezení v dopravě

PLZEŇ - Ve zvýšené míře budou dohlížet plzeňští policisté během dnešní kulturní akce v centru města na bezpečnost a plynulost v dopravě a na dodržování veřejného pořádku. 

Dne 25. října 2019 se Plzni uskuteční na nám. Republiky kulturní koncertní kce.  Před samotným začátkem bude realizována řada dopravních opatření, které se dotknou místních komunikací v centru města. Policisté Městského ředitelství policie Plzeň budou během této akce dohlížet na veřejný pořádek a bezpečnost, plynulost v silničním provozu a dále upozorňují řidiče, aby respektovali dané uzavírky komunikací v centru, které budou součástí zajištění bezpečnosti občanů - návštěvníků při této akci.

V době od 17.30 do 22:30 hodin dojde k úplné uzavírce komunikace na nám. Republiky. Odklon dopravy budou provádět pořadatelé akce společně se zúčastněními subjekty. Omezení provozu se netýká MHD. Začátek kultrurní akce je plánován od 18:00 hodin. Konec této kulturníakce je plánován na 22:00 hodinu.

Anonymita davu a snadno dostupné kapsy – to jsou faktory, které zvyšují riziko trestných činů, zejména krádeží. Upozorňujeme všechny účastníky kulturní akce, aby měli své věci neustále pod kontrolou. Ve vozidle neponechávejte viditelně odložené věci, byť nepatrné hodnoty, které mohou přilákat pachatele. Jistě sem zamíří i ti nejmenší, proto upozorňujeme návštěvníky, aby měli děti, které přichází s nimi, pod dohledem. I na zatoulané děti se při této akci pamatuje a pakliže se tak stane, bude případné ztracené dítko odvedeno do zázemí Bagstage za jevištěm. 

Policisté žádají řidiče, aby respektovali daná dopravní značení, pokynů policistů, městských strážníků a pořadatelů a v blízkosti konané akce projížděli s největší opatrností. 

nprap. Veronika Hokrová
25. října 2019

vytisknout  e-mailem