Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Onanista opět v akci

KLADENSKO – Uspokojoval se před ženou s kočárkem. 

Teplé počasí zřejmě vytáhlo v neděli 18. června 40letého muže do kladenských ulic, kde si stáhl kalhoty a na veřejně přístupném místě zvesela onanoval. 

Pětadvacetiletá žena se chtěla vydat v neděli po poledni se svým dítětem na procházku do Sítenského údolí, kde jí ale cestu překazil 40letý muž. Ten se zastavil nedaleko ulice Petra Bezruče, kde si před zraky mladé maminky stáhl tepláky a začal se uspokojovat.

Znechucená žena okamžitě volala kladenské strážníky, kteří na místo přijeli, ztotožnili ho a posléze předali policistům. Ti ho na místě vyzvali k dechové zkoušce, kdy mu přístroj naměřil pozitivní výsledek s hodnotou dvě promile. Poté ho zadrželi a vzhledem k tomu, že byl za stejné jednání již několikrát řešen, převezli ho k dalším úkonům rovnou kriminalistům.

Vyšetřovatel služby kriminální policie mu ve zkráceném přípravném řízení sdělil podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Za to mu může soudce uložit až tříletý trest odnětí svobody, jelikož se téhož jednání dopustil opakovaně.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
21. června 2023

vytisknout  e-mailem