Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Onanující muž byl zadržen

KLADENSKO - Popis pachatele a místní znalost policistů dopomohla k vypátrání podezřelého. 

Včerejšího odpoledne 10. května 2016 krátce před šestnáctou hodinou bylo oznámeno na linku 158, že v ulici Herbenova v Kladně se na místě veřejnosti přístupném nachází onanující muž.

Policisté z oddělení hlídkové služby a obvodního oddělení Kladno ihned vyjeli na místo činu. Při příjezdu policejních hlídek se zde nacházeli pouze svědci tohoto mravnostního deliktu, kteří uvedli, že podezřelý muž se dal na útěk. Dále tito svědci podali informace k popisu onanujícího muže.

Na základě osobní místní znalosti policistů  a získání informací k podezřelému od těchto svědků, byl muž dopaden a zadržen policejní hlídkou v místě svého bydliště.

Následně byla provedena eskorta na policejní služebnu a po provedení prvotních úkonů byl dvaceti sedmiletý muž z Kladna umístěn do policejní cely.

Případ byl prošetřován jako podezření z trestného činu  výtržnictví s mravnostním podtextem. V rámci policejního šetření bylo zjištěno, že podezřelý muž se tohoto trestného činu dopouštěl v Herbenově ulici opakovaně. Dnes 11. května 2016 v odpoledních hodinách byl tento muž za své protiprávní jednání obviněn  z trestného činu výtržnictví.

Na základě lékařského vyšetření byl obviněný muž následně umístěn do jedné z psychiatrických léčeben.

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

11. května 2016

 

 

  

vytisknout  e-mailem