Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Opakované újezdy

Písek – Obracíme se na svědky dopravních nehod. 

Písečtí dopravní policisté opakovaně řeší případy nehod s újezdem účastníků. Obracíme se na případně svědky, kteří by nám mohli s objasňováním pomoci.

Dne 27. listopadu okolo sedmé hodiny ranní kdosi poškodil na parkovišti u obchodního domu Kaufland v Písku zaparkovaný osobní automobil značky Škoda Scala v bílé barvě, řidič narazil do pravé přední části vozu a poškodil blatník, nárazník i podběh a ujel. Škoda činí 20 000 korun.

V době od 23:00 hodin dne 27. listopadu do deváté hodiny dopolední dne následujícího narazil zatím nezjištěný řidič do automobilu zaparkovaného u zadního vchodu do domu s číslem popisným 2025 na ulici Třída Přátelství v Písku. Šlo o vozidlo taxislužby značky Ford v bílé barvě.

V pátek 29. listopadu okolo šestnácté hodiny kdosi poškodil automobil v Miroticích. Na parkovišti před firmou Vodňanská drůbež narazil zatím nezjištěný řidič do vozidla značky Nissan Micra, poškodil pravou zadní část automobilu a ujel.

V době od rána dne 29. listopadu do odpoledne dne 1. prosince kdosi poškodil další vůz. V ulici Na Vyhlídce v Protivíně, pře domem s číslem popisným 850, narazil zatím nezjištěný řidič do zaparkovaného automobilu značky Ranault Megane a opět ujel.

 

Máte-li k popisované události jakékoli informace, obraťte se na dopravní policisty na služebně v Písku na adrese Na Výstavišti 377 či telefonicky na linkách 974 235 254 či 158.

Děkujeme za pomoc.

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

3. prosince 2019

vytisknout  e-mailem