Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Opatření k mistrovství světa v motokrosu

PELHŘIMOVSKO: Policisté budou dohlížet zejména na dopravu a veřejný pořádek 

Během nastávajícího víkendu proběhne v  motokrosovém areálu v Pacově mistrovství světa v motokrosu třídy MX 3 a WMX. Od pátku 30. srpna do neděle 1. září očekávají pořadatelé v motokrosovém areálu Pacovský propad velký počet návštěvníků. Organizace celé akce bude klást vysoké nároky na zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu a veřejného pořádku.
 
Pelhřimovská policie připravila na celý víkend bezpečnostní opatření, v rámci kterého bude zvýšený počet hlídek dohlížet zejména na dopravu a veřejný pořádek.
 
„V průběhu celé akce budeme dohlížet zejména na bezpečnost a plynulost v silničním provozu a samozřejmě také na dodržování veřejného pořádku,“ řekl plk. Mgr. Jaromír Štěpánek, vedoucí územního odboru v Pelhřimově. „V místě budou stanoveny objízdné trasy, po kterých se návštěvníci dostanou k místům určeným pro parkování“, dodal plk. Štěpánek.
 
První návštěvníky očekávají pořadatelé v pátek v odpoledních hodinách. V sobotu ráno se uzavře silnice mezi obcemi Eš a Pacov, kde vznikne parkoviště pro přijíždějící diváky. Komunikace bude pro běžný provoz uzavřena až do nedělní devatenácté hodiny. Objízdná trasa je stanovena přes obec Pošná.
„Apelujeme na návštěvníky mistrovství, zejména na řidiče motorových vozidel, aby se chovali ohleduplně, dodržovali dopravní značení a řídili se pokyny policistů,“ zdůraznil plk. Štěpánek.
 
Policisté dále upozorňují diváky, aby zejména v místech velké koncentrace lidí dávali pozor na své věci, hlídali si peněženky a doklady. Také je velmi důležité, aby nenechávali cenné věci v zaparkovaných vozidlech.
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
28. srpna 2013

 

 

 

vytisknout  e-mailem