Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Opatření k sobotnímu fotbalovému zápasu

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Na bezpečnost dohlédne více než stovka policistů. 

V sobotu 8. dubna se od 16 hodin na uherskohradišťském fotbalovém stadionu střetnou týmy 1. FC Slovácko a FC Baník Ostrava. V souvislosti s tímto zápasem připravujeme adekvátní bezpečnostní opatření. Na bezpečnost a veřejný pořádek budeme dohlížet nejen v nejbližším okolí stadionu, ale i v jiných částech města. Kromě domácích příznivců se na stadion chystají i fandové ostravského týmu. Budeme monitorovat nejen samotný příjezd a přesun fanoušků na fotbalový stadion, ale i jejich odjezd.
Do bezpečnostního opatření bude nasazeno více než sto policistů z řad pořádkové a dopravní policie, psovodi, příslušníci jízdní policie, kriminalisté či členové antikonfliktního týmu. Do Uherského Hradiště dorazí i kolegové z Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje.
Nejen samotní návštěvníci fotbalového utkání, ale i náhodní kolemjedoucí musí počítat s případnými krátkodobými komplikacemi v dopravě. Apelujeme proto na dodržování pravidel silničního provozu a důsledné respektování dopravního značení, pokynů policistů, strážníků či pořadatelů. 
Důrazně připomínáme, že je zakázáno na stadion nosit jakoukoliv pyrotechniku.

Sobota bude pro policisty ve Zlínském kraji personálně náročná, neboť hodinu po začátku fotbalového utkání bude na vsetínském zimním stadionu vhozeno úvodní buly pátého finálového zápasu mezi hokejovými týmy Vsetína a Zlína. I na toto opatření máme vyčleněno více než sto policistů.

6. dubna 2023, nprap. Petr Jaroš

vytisknout  e-mailem