Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Opatření v souvislosti s koncertem

V souvislosti s koncertem Eda Sheerana budeme provádět odpovídající bezpečnostní opatření a dojde i na dopravní uzávěry. 

V neděli a v pondělí se uskuteční v pražských Letňanech dva koncerty Edy Sheerana. Pražská policie bude k zajištění klidu a veřejného pořádku v souvislosti s touto kulturní akcí provádět odpovídající bezpečnostní opatření, na kterém se budou podílet policisté antikonfliktního týmu, dopravní a pořádkové služby a služby kriminální policie a vyšetřování.

Zmiňovaná opatření se dotknou především silniční dopravy. V neděli i v pondělí budou totiž v okolí místa konání akce zcela uzavřeny některé komunikace. Jedná se konkrétně o ulici Beladaova, která bude uzavřena jak v neděli, tak i v pondělí a to od šesti hodin ráno. Další ulice, ve kterých bude zcela uzavřen provoz jsou Tupolevova a Beranových, do kterých bude zakázán vjezd po oba dva dny od jedenácti hodin dopoledne. Do těchto všech vyjmenovaných ulic bude povolen vjezd pouze rezidentům a MHD.

V souvislosti s těmito vyjmenovanými omezeními apelujeme na návštěvníky obou koncertů, aby pro příjezd do Letňan využili především MHD a upozadili individuální osobní motorovou dopravu, neboť v oblasti Letňan je poměrně malá parkovací kapacita.

Stejně tak upozorňujeme, že v souvislosti se zmiňovanými uzávěrami může docházet i k dílčím komplikacím v plynulosti silničního provozu na přilehlých komunikacích, kdy se takové situace budeme snažit řešit takzvaně operativně, podle konkrétního vývoje.

por. Mgr. Tomáš Hulan 4. 7. 2019

Odkazy do noveho okna

mapa uzávěr

mapa uzávěr 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem