Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Opět onanoval v tramvaji - Aktualizace

Kriminalisté pátrají po neznámém muži, který onanoval při jízdě tramvají č. 9 poblíž Václavského náměstí. Tentýž muž již byl v pátrání minulý rok, kdy se dopustil stejného skutku. 

Aktualizace

Děkujeme veřejnosti za pomoc s pátráním. Na základě získaných poznatků se hledaného muže podařilo ztotožnit a dopadnout. Pětapadesátiletý muž je podezřelý ze spáchání trestných činů výtržnictví a hrozí mu až dva roky za mřížemi. 

por. Richard Hrdina - 20. srpna 2024

Na konci června, krátce po jedenácté hodině večerní,  cestovala jednadvacetiletá poškozená tramvají číslo 9 a ve stanici Národní třída do vozu nastoupil neznámý muž. Ten si k ní na Václavském náměstí přisedl a po malé chvíli, v její těsné blízkosti, vytáhl přes poklopec svůj penis a začal masturbovat. Po několika minutách si tohoto jednání mladá žena všimla a okamžitě od muže odešla ke dveřím a na další zastávce vystoupila. Neznámý muž ji následoval ven z tramvaje a zmizel v blízkých ulicích. 

Policisté z místního oddělení Bartolomějská zajistili kamerové záznamy z tramvaje a začali po neznámém muži pátrat. Šetřením dále zjistili, že ten samý muž se stejného jednání dopustil již před rokem, kdy také v tramvaji č. 9, na stejném místě, onanoval před stejně starou dívkou. Tehdy se ho ale bohužel vypátrat nepodařilo, a tak policisté žádají širokou veřejnost o pomoc a věří, že se k nim dostane dostatek poznatků k tomu, aby muže mohli ztotožnit a dopadnout. 

Pokud hledaného na kamerových záznamech poznáváte, nebo máte jakékoliv informace o jeho pohybu, kontaktujte prosím linku 158. 

Neznámý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. 

por. Richard Hrdina - 19. srpna 2024

vytisknout  e-mailem