Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Opět se kradlo

Přerovsko - Kradly se potraviny, cukrovinky, nealkoholické nápoje, cigarety , ale i peníze a vkladní knížky.  

Škodu za více než 17 000 korun způsobil zatím neznámý pachatel, který se v době od 4.2.2013 do 5.2.2013 vloupal do prodejny potravin v obci na Hranicku. Ukradl z ní nejen několik desítek krabiček cigaret různých značek, cukrovinky, potraviny, ale i několik sklenic nealkoholických nápojů. Poškodil i mrazící box, ze kterého vytrhl dva dráty. Celková škoda odcizením a poškozením byla vyčíslena na 17 340 korun. Policisté případ šetří pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za který pachateli, v případě jeho dopadení, hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
 
Ze stejného trestného činu je podezřelý i neznámý pachatel, který včera v nočních hodinách na železničním nástupišti v Přerově, okradl 46letého muže. Pachatel využil toho, že muž byl v podnapilém stavu (policejní hlídkou mu bylo naměřeno 2,23 promile alkoholu v dechu) a z vnitřní kapsy bundy mu ukradl peníze. Poškozený přišel o 10 tisíc korun.
 
Z trestného činu krádež a porušování domovní svobody je podezřelý neznámý pachatel, který v době od 28.ledna 2013 do 5. února 2013 vnikl do jednoho z rodinných domů v Měrovicích nad Hanou. Do domu se dostal zadním vchodem a ukradl z něj peníze a dvě vkladní knížky. Poškozenému majiteli způsobil škodu za 50 tisíc korun. Za oba trestné činy hrozí pachateli, v případě jeho dopadení, až pětiletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Irena Urbánková

6.2.2013

vytisknout  e-mailem