Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilá řidička bourala

ÚSTÍ NAD LABEM - Mladá řidička nadýchala 2,73 promile alkoholu. 

Dopravní policisté vyšetřují  nehodu, která se stala v pátek kolem třetí hodiny ráno v ulici Vítězná, 24letá řidička ve vozidla Peugot 306 vlivem rychlosti nezvládla řízení vozidla a narazila do tří zaparkovaných vozidel. Řidička jevila silné známky opilosti, což také potvrdila dechová zkouška s výsledkem 2,73 promile. V současné době je podezřelá z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí jí trest v rozmezí od 6 měsíců do 3 let, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Vloupání do rodinného domu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v ulici Žižkova vloupal do rodinného domu, ze kterého následně odcizil starožitné hodiny, broušené sklo, stříbrný servis, kopie miniaturních zbraní, vázy z rubínového skla, obraz a videopřehrávač. Majiteli tak způsobil škodu kolem 39 tisíc korun.

Krádež vozidla
Střekovští policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle. V průběhu noci 4.11. v ulici Barrandova neznámý pachatel odcizil vozidlo VW Passat Variant, černé metalické barvy, rz: 5U6 60-34. Majiteli tak vznikla škoda kolem 147 tisíc korun.

Zlodějka kabelky dopadena
Všebořičtí policisté ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ krádeže kabelky. Podezřelá 29letá žena v nestřeženém okamžiku v hypermarketu ve Všebořicích využila nepozornosti nakupující ženy a z nákupního vozíku jí odcizila kabelku. Poškozená tak přišla o větší finanční hotovost, doklady, šperky a mobilní telefon. Způsobená škoda se pohybuje kolem 46 tisíc korun. Za uvedené jednání podezřelé hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 7.11.2011
 

vytisknout  e-mailem