Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Opilá řidička havarovala do mostu

Řidička narazila do ocelového zábradlí mostu a následně nadýchala přes dvě promile. 

Novojičínští dopravní policisté ve čtvrtek 23. dubna nad ránem šetřili dopravní nehodu, při které mladá řidička z Nového Jičína  v obci Mořkov, ve směru jízdy na Životice u Nového Jičína,  s vozidlem Škoda Felicia narazila do ocelového zábradlí mostu.
Když na místo dorazili policisté, řidičku vyzvali k dechové zkoušce. Ta byla pozitivní. Display přístroje ukázal neuvěřitelnou hodnotu 2,06 promile. Po pozitivní dechové zkoušce byl mladé ženě, která z nehody vyvázla bez zranění, zadržen řidičský průkaz a zaslán na Městský úřad v Novém Jičíně. Šetřením policistů bylo zjištěno, že v důsledku nepřizpůsobení rychlosti jízdy vozidla po projetí pravotočivé zatáčky, řidička nezvládla řízení a s vozidlem narazila do ocelového zábradlí mostu, který poškodila. Škoda na vozidle a poškozeném zábradlí mostu byla předběžně vyčíslena na patnáct tisíc korun.
Mladá žen je podezřelé ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.


Stalo se …


Krádež jízdního kola

V době od 18. do 23. dubna vnikl neznámý pachatel do sklepního boxu ve Studénce na ulici A. G. L. Svobody a z něj odcizil  jízdní kolo 4EVER. Odcizením jízdního kola vznikla poškozené majitelce škoda za čtyři tisíce šest set korun.

Vloupání do pohostinství

V noci na včerejšek (23.4.) se vloupal neznámý pachatel do pohostinství v Petřvaldě, části Petřvaldík. Z objektu odnesl drobné mince v hodnotě tisíc korun, dále odcizil dvě láhve alkoholu, cukrovinky a mobilní telefon Motorola. Celkovou škodu odcizením způsobil pachatel za tři tisíce korun a škodu na zařízení ve výši jednoho tisíce korun.

vytisknout  e-mailem