Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilá řidička nabourala do prodejny

TEPLICE - V dechu měla 3,8, promile, Jízdní kola jsou v kurzu..  

Krádeže jízdních kol v plném proudu
 
Dvě krádeže jízdních kol řešili včera policisté v teplickém okrese. První případ byl nahlášen v Novosedlicích, kdy se neznámý pachatel vloupal do kůlny na zahradě u domu a odsud odcizil 4 kusy jízdních kol a sadu pneumatik na plechových ráfcích. K další krádeži jízdního kola došlo v Krupce. Zde zloděj odcizil z uzamčené kočárkárny v panelovém domě horské kolo v hodnotě 7000,-Kč. Tyto případy nejsou teď začátkem cyklistické sezony ničím vyjímečným, zřejmě jsou jízdní kola na černém trhu dobře prodatelná.
 

Opilá řidička nabourala do prodejny

 
Ve čtvrtek kolem poledne došlo v Teplicích-Proseticích, na parkovišti prodejny potravin  k dopravní nehodě. Silně podnapilá řidička při couvání narazila do budovy prodejny. Poté s vozidlem zajela zpět na místo parkování. Dechovou zkouškou byl u řidičky zjištěn alkohol v dechu, a to 3,8 promile. Vzniklá hmotná škoda byla odhadnuta na 4000,-Kč. 56letá žena bude nyní policií řešena pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
 
Krádež v mateřské školce
 
Ve čtvrtek v noci se vloupal zatím neznámý zloděj do pavilonu mateřské školky v Trnovanech. Odsud odcizil přenosný telefon v hodnotě 2 tisíce korun. Poškozením okna byla způsobena škoda také 2 tisíce korun. Krádež vyšetřují trnovanští policisté.
 
 
 
 
Teplice, 13. dubna 2012, pro.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem