Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilec usedl za volant

ÚSTÍ NAD LABEM - Řidič nadýchal přes 3 promile. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ opilce, který usedl za volant. Policisté krátce před jednou hodinou večer v centru města kontrolovali 46letého řidiče vozidla Ford Fiesta. Již na začátku této kontroly bylo zřejmé, že řidič před jízdou pil alkohol. Tuto domněnku potvrdila i pozitivní dechová zkouška s výsledkem 3,26 promile. Policisté řidiče zadrželi a převezli do policejní cely. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení po vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Vloupání do prodejny zeleniny
Trmičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 5.-6.12. vloupal do prodejny zeleniny v ulici Tovární. Z této prodejny následně odcizil elektrické nářadí, 15 kg česneku a různý kovový materiál. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 15 tisíc korun.

Vloupání do chaty
Střekovští policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu minulého týden v ulici Litoměřická vloupal do rekreační chaty. Chatu prohledal a následně z ní odnesl železná kamna, malý televizor, dětský bazén a dvě Pb láhve. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 9 tisíc korun.

 

Ústí nad Labem 7.122015
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem