Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilec v nákladním vozidle

ÚSTÍ NAD LABEM - Díky všímavosti jednoho z řidičů se policistům podařilo zabránit v jízdě opilému řidiči nákladního vozidla. 

Včera kolem páté hodiny odpoledne na základě oznámení od řidiče jedoucího ulicí Pražská, že před ním jede nákladní vozidlo s návěsem, které kličkuje po silnici,  zastavila policejní hlídka 47letého řidiče uvedeného vozidla. Při této kontrole byl z řidiče zjevně cítit alkohol, což také potvrdila dechová zkouška, která byla pozitivní s výsledkem 2,7 promile alkoholu. Tento řidič je v současné době podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku.

Krádež lodního motoru
Střekovští policisté šetří případ krádeže lodního motoru. K této krádeži došlo v Brné z pozemku místního hotelu, kdy neznámý pachatel zhruba v průběhu 14 dnů odcizil nejenom tento motor, ale i rádio, echolot, tři plastové bojky a dvě plastové nádrže s 90 litry paliva. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 231 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel dne 14.6. v odpoledních hodinách na blíže nezjištěném místě ze zavazadlového prostoru osobního vozidla Š-Fabia odcizili firemní notebook a sportovní brašnu s oblečením. Majiteli tak vznikla škoda kolem 39 tisíc korun.

Krádež nářadí z vozidla
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v ulici Jana Zajíce vloupal do osobního vozidla Š-Pick up. Z tohoto vozidla následně odcizil elektro-montážní nářadí v hodnotě kolem 70 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 17.6.2011

 

vytisknout  e-mailem