Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilec způsobil nehodu

ÚSTÍ NAD LABEM - Z dopravní nehody vyvázl s lehkým zraněním. 

V pátek kolem půl páté odpoledne došlo na silnici I.třídy v lokalitě Mojžíře k dopravní nehodě, kdy 47letý řidič vozidla Peugot306 z nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde pravým bokem narazil do přední části nákladního vozidla Mercedes Benz a následně do svodidel. Vozidlo zůstalo rozlomené stát napříč vozovkou. Při této strašlivě vypadající nehodě došlo k lehkému zranění řidiče vozidla Peugot 306, který musel být následně k ošetření převezen do nemocnice. Policisté u obou řidičů provedli dechovou zkouška, kdy řidič vozidla Peugot nadýchal 2,42 promile. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Vandal se vyřádil na zrcátkách
Dosud neznámý vandal řádil kolem půlnoci dne 15.10 v ulici Spartakiádní, kdy baseballovou pálkou poškodil nebo urazil zpětná zrcátka u šesti osobních vozidel. Svým jednáním tak způsobil škodu kolem 23 tisíc korun.

Policejní hlídka zadržela zloděje
Krásnobřezenští policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ vloupání do vozidla, kdy podezřelý 41letý muž se v ulici U Pivovarské zahrady vloupal do úložného prostoru vozidla Š-Pick up. Při vloupání byl ovšem vyrušen a krátce na to zadržen policejní hlídkou. V minulosti byl za obdobnou trestnou činnost již odsouzen. Svým jednáním  majiteli způsobil škodu kolem 10 tisíc korun.

pro. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 17.10.2011

 

vytisknout  e-mailem