Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilý a přes zákaz řídil babetu

LOUNY - Čelí podezření ze dvou trestných činů. 

Ve středu dopoledne kontrolovali dopravní policisté v jedné obci na Lounsku řidiče mopedu zn. Babeta. Provedenou lustrací zjistili, že 37letý řidič má na základě rozhodnutí Okresního soudu v Kladně vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel od 26. února tohoto roku do 26. února roku 2015. Navíc vyšlo najevo, že muž řídil babetu opilý. Provedenou dechovou zkouškou mu policisté naměřili nejprve 1, 20 promile alkoholu v dechu a následně 1, 26 promile. Druhý den sdělili policisté dotyčnému ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Ukradl kladivo

Krádež hydraulického kladiva šetří od středy žatečtí policisté. Neznámý pachatel jej odcizil z oploceného areálu jedné stavební společnosti v Žatci poté, co přestřihal drátěný plot. Svým jednáním tak způsobil škodu za 181 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Ze stavby domu zmizelo lešení

Policisté pátrají po pachateli, který v minulých dnech odcizil z nedokončené stavby rodinného domu ve Strojeticích haki lešení. Poškozené firmě tím způsobil škodu za 16 tisíc korun. Policisté případ šetří jako krádež a po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 22. listopadu 2013

 

vytisknout  e-mailem