Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Opilý mladík poškodil vozidlo

JIHLAVSKO: Měl téměř dvě promile alkoholu 

Ve středu 22. února přijali policisté po páté hodině ráno na tísňové lince 158 oznámení od ženy, která si všimla v Jihlavě na ulici Mahlerova podezřelého muže poškozujícího zaparkované vozidlo. Na místo okamžitě vyjely policejní hlídky. Policisté byli na místě během pár minut. V tu dobu zde byli již také strážníci městské policie, které přivolal jiný svědek. Strážníci podezřelého muže zajistili.
Policisté zjistili, že se jedná o devatenáctiletého muže z Jihlavy, který je pod vlivem alkoholu. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 1,71 promile alkoholu. Provedeným šetřením policisté zjistili, že došlo k poškození zaparkovaného vozidla Audi, u kterého byla rozbitá skleněnou výplň a kryt zavazadlového prostoru. Poškození automobilu viděli svědci, kteří přivolali policisty a strážníky.
Policejní hlídka zajištěného muže převezla na protialkoholní záchytnou stanici. Poškozením vozidla vznikla předběžně vyčíslená škoda přes třináct tisíc korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
23. února 2012

vytisknout  e-mailem