Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilý mladík za volantem

ÚSTÍ NAD LABEM - Mladík při dechové zkoušce nadýchal 1,47 promile 

Policisté z oddělení hlídkové služby v sobotu kolem páté hodiny ranní v ulici Velká Hradební kontrolovali 20letého řidiče vozidla Audi A3. Při této kontrole bylo zjevné, že řidič před jízdou požil alkohol, což také potvrdila dechová zkouška s výsledkem 1,47 promile. Tento mladík je v současné době podezřelí z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.
 
Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v ulici Keplerova vloupal do zaparkovaného vozidla Š-Octavia. Z tohoto vozidla následně odcizil vestavěnou navigaci. Majiteli tak způsobil škodu kolem 62 tisíc korun.
 
Vloupání do garáže
Dosud neznámý pachatel se v průběhu 14 dnů vloupal do garáže v garážovém dvoře v ulici Důlce. Z této garáže majiteli odcizil nabíječku autobaterií, autobaterii atd. Dále se v garáži vloupal do zaparkovaného vozidla Vaz 2107, ze kterého odcizil elektrosvářečku. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 21 tisíc korun.
 
Okradena na diskotéce
Z pátku na sobotu kolem půlnoci pachatel využil nepozornosti bavící se dívky na diskotéce v Havana Clubu a odcizil jí kabelku s doklady, klíči od bytu, finanční hotovostí, platební kartou a doklady. Dívku tak zábava vyšla na 7000 tisíc korun.
 
 
por. Bc. Veronika Hyšplerová
Preventivně informační skupina Ústí nad Labem
E-mail: orulpis@mvcr.cz
Tel.: +420 974 426 208
         +420 724 189 726

vytisknout  e-mailem