Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilý řidič způsobil nehodu

ÚSTÍ NAD LABEM - Po nehodě řidič i se spolujezdcem z místa odešli. 

V sobotu kolem osmé hodiny ranní došlo k dopravní nehodě v ulici Stříbrnická, kdy 31letý řidič vozidla Citroen Berlingo v místech vjezdu k benzínové čerpací stanici nezvládl řízení a vyjel mimo komunikaci, kde narazil do zdi budovy prodejny a následně čelně do kovového zábradlí. Po nehodě spolu se spolujezdcem vozidlo opustili. Policejní hlídka jej však zadržela a řidič se podrobil dechové zkoušce. Ta byla pozitivní s výsledkem 2,80 promile alkoholu v dechu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 75 tisíc korun a řidiči za trestný čin Ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Vloupání do rodinného domu
Dosud neznámý pachatel se v průběhu dopoledne dne 2.3. vloupal do rodinného domu v ulici Chuderovská. Z tohoto domu následně odcizil notebook, lyžařské rukavice, kávovar, fotoaparát a hodinky. Majiteli tak způsobil škodu kolem 25 tisíc korun.

Vloupání do rozvaděče
Dosud neznámý pachatel v Božtěšicích u areálu firmy po odstřižení kabelů a demontáži odcizil rozvaděč a jistič trafostanice v hodnotě 100 tisíc korun.

Krádež katalyzátoru
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci na Stříbrníkách v ulici SNP ze zaparkovaného vozidla VW Transporter odcizil katalyzátor. Svým jednáním způsobil škodu kolem 17 tisíc korun.

Krádež na osobě
Včera v odpoledních hodinách neznámí pachatelé v centru města pod záminkou levného prodeje cigaret nalákali poškozeného do pasáže v ulici Hrnčířská a Jirchářů. Ve chvíli, kdy poškozený vyndal finanční hotovost 3 tisíc korun, tak mu jí vytrhli a utekli.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 6. března 2012

vytisknout  e-mailem