Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilý řidič způsobil nehodu

ÚSTÍ NAD LABEM - opilý řidič vlivem rychlosti nezvládl řízení a další denní info 

V neděli krátce před čtvrtou hodinou ranní 26letý řidič vozidla VW Golf způsobil dopravní nehodu, kdy vlivem nepřiměřené rychlosti nezvládl řízení vozidla a na kruhovém objezdu u prodejny Gastro narazil do betonových obrubníků. Tento řidič byl při nehodě lehce zraněn a odvezen k ošetření do nemocnice. Policisté u něj provedli orientační dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,23 promile alkoholu v dechu. V současné době je tento řidič podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Vloupání do rozestavěných domů
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci vloupal do rozestavěného domu ve Valířově, ze kterého následně odcizil elektrické nářadí. Způsobená škoda se pohybuje kolem 28 tisíc korun.
Obdobný případ se stal i na stavební parcele v Chabařovicích, kde se pachatel vloupal do stavební buňky a následně odcizil  elektrické nářadí (vrtačky, rozbrušovačky, míchadlo na lepidlo atd.). Způsobená škoda se pohybuje kolem 19 tisíc korun.

Nakupující muž přišel o diplomatku
Neznámý zloděj na ploše hypermarketu v Trmicích využil chvíle, kdy nakupující muž nevěnoval pozornost svému nákupnímu košíku a v něm položené tašce a nepozorovaně jej okradl. Poškozený tak přišel o mobilní telefon, klíče od vozidla a peněženku s doklady, platební kartou a finanční hotovostí. Pachatel tak způsobil škodu kolem 14 tisíc korun.

Řidič porazil informační tabuli
Policejní komisař sdělil obvinění 28letému muži z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. Obviněný v únoru letošního roku v dopoledních hodinách nezvládl řízení vozidla Š-Fabie a v ulici Důlce narazil do dřevěné informační tabule. Policisté na místě u řidiče provedli orientační dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,83 promile alkoholu v dechu. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 3 let nebo zákaz činnosti.

vytisknout  e-mailem