Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilý senior za volantem

DĚČÍN - řidič nadýchal přes 2 promile + další denní info 

Policisté z obvodního oddělení v Rumburku šetří případ opilého 72letého řidiče. Tento řidič byl krátce před půlnocí kontrolován při řízení osobního vozidla Citroen AX. Z řidiče byl zjevně cítit alkohol. Následně byl vyzván, aby se podrobil orientační dechové zkoušce, která byla pozitivní s výsledkem 2,44 promile alkoholu v dechu. Řidič je v současné době podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Zloděj obviněn z vloupání do bytu
Policejní komisař sdělil obvinění 36letému muži z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody. Obviněný se koncem měsíce července vloupal do bytu v ulici Rakovnická, ze kterého následně odcizil finanční hotovost, mobilní telefon, 20lahví archivního vína, boty a šperky. Svým jednáním způsobil škodu kolem 59 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Řidička, neřidička
Děčínští policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ 26leté neřidičky. Tu v pozdních nočních hodinách kontrolovala policejní hlídka při řízení vozidla Peugot 106. Při této kontrole bylo zjištěno, že má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. V současné době je podezřelá z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a Řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění, za což jí hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku peněžitý trest nebo zákaz činnosti.


 

vytisknout  e-mailem