Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Opilý skokan poničil vůz pod okny

LIBEREC - Mladému muži ze Semilska sdělili policisté v těchto dnech ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření hned ze dvou přečinů. 

Ze soboty na neděli zadrželi policisté pět minut po půlnoci u jedné z restaurací v Liberci, ulici Masarykova mladého vandala. Muž pocházející ze Semilska se přišel do podniku se svými přáteli pobavit a popít. Když byla zábava v plném proudu a mladý muž se posilnil poslední sklenkou alkoholu, vyšel na balkón v 1. patře a skočil z něho dolů. Netušil však jaký bude mít dopad. Do těchto míst si totiž zaparkoval svoje vozidlo jeden z barmanů restaurace a opilý muž tak skončil na jeho kapotě. Mladému vandalovi se naštěstí nic nestalo, avšak majiteli vozu způsobil bezmála patnácti tisícovou škodu.

Po příjezdu policejní hlídky naměřili policisté výtržníkovi téměř dvě a půl promile alkoholu v dechu. Z důvodu jeho podnapilého chování ho policisté na místě zadrželi a umístili na záchytnou stanici Krajské nemocnice Liberec. Po jeho vystřízlivnění mu v těchto dnech policisté sdělili ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření hned ze dvou přečinů - a to poškození cizí věci a výtržnictví. Před soudem mu může být vysloven až dvouletý trest odnětí svobody.


22. 12. 2015
por. Bc. Bohdanka Capuličová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem