Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opilý za volantem

LITOMĚŘICE – muž nadýchal téměř 1,5 promile; V pohřební službě měli zloděje;Obviněn z krádeže 


Ve středu před půlnocí kontrolovala ve Štětí hlídka policie mladíka za volantem osobního automobilu zn. Škoda Fabia. Při kontrole policisté muže vyzvali k dechové zkoušce a ten se jí dobrovolně podrobil. Opakovaná dechová zkouška stanovila 1,45 promile alkoholu v dechu řidiče. Opilý řidič poté následoval policisty na policejní služebnu. Po provedení neodkladných úkonů mu bylo sděleno podezření z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Ve středu po poledni v Roudnici nad Labem vnikl otevřenými vraty do areálu Podřipské pohřební služby zloděj. V místnosti, kde se vážou kytice a věnce, otevřel šatní skříňku a ukradl z kabelky finanční hotovost 8 000 Kč. Poté se vypařil jako pára nad hrncem. Dosud neznámý pachatel čelí podezření z trestného činu krádeže a policie po něm pátrá.

Koncem listopadu se do obchodu v Drahobuzi vloupal zloděj. Vypáčil vstupní dveře a z prodejny ukradl lahve rumu, vodky, piva a další různé druhy tvrdého alkoholu. Přibalil si i něco na zub. Z obchodu zmizely trvanlivé uzeniny , různé cukrovinky, ale i finanční hotovost ve výši 7 000 Kč. Jednalo se o věci za téměř 26 000 Kč. Na vstupních dveřích způsobil další škodu 10 000 Kč. Z trestného činu Krádeže a Poškozování cizí věci před několika dny policie obvinila 56letého muže z Teplic. Vyšetřování obviněného probíhá na svobodě.
 

vytisknout  e-mailem