Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Opřeli to o svodidla

VSETÍNSKO: I když se řidiči snažili zabránit střetu s protijedoucím vozidlem, došlo ke srážce. 

V pátek večer došlo na silnici I/35 ke nehodě tří aut. Nehoda si vyžádala dvě lehká zranění. Komunikace byla plně zprovozněna po několika hodinách.

Po silnici I/35 z obce Dolní Bečva k Rožnovu pod Radhoštěm jel v pátek před půl sedmou večer dvaaosmdesátiletý muž z Frenštátu pod Radhoštěm. Z dosud nezjištěných příčin se svým vozidlem Škoda Felicia přejel při průjezdu levotočivou zatáčkou do protisměru.

V dané chvíli v opačném směru projížděli tímto úsekem i padesátiletý muž z Karlovicka a čtyřiadvacetiletý cizinec. I když se protijedoucí Škodovce snažili vyhnout až ke svodidlům, nepodařilo se střetu zabránit. Felicia narazila předním levým bokem do Volkswagenu řidiče z Karlovicka a byla odmrštěna do svého jízdního pruhu.

Při nehodě byl lehce zraněn řidič Felicie a také tříletá spolujezdkyně z Volkswagenu. Policisté provedli u řidičů dechové zkoušky. U všech byl výsledek negativní. Škoda dosáhla téměř dvou set tisíc korun. Na Volkswagenu to bylo sto padesát tisíc korun, na Felicii dvacet pět tisíc, na cizincově Škodě deset tisíc korun. Jelikož obě uhýbající vozidla skončily na svodidlech, vznikla i desetitisícová škoda na tomto zařízení.

Policisté po dobu vyšetřování této dopravní nehody řídili provoz na této komunikaci. K plnému zprůjezdnění došlo v jedenáct hodin večer. Na zjištění okolností této dopravní nehody policisté nadále pracují.

6. května 2019, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem