Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Opuštěná nemovitost přilákala zloděje

RAKOVNICKO - Pomozte vypátrat pachatele. 

Včera 9. července 2017 přijali policisté Obvodního oddělení Nové Strašecí oznámení od třiapadesátileté ženy ze Spolkové republiky Německo, že došlo k vloupání do rodinného domu v obci Třtice. Zatím nezjištěný pachatel se v době od 1. února do 9. července letošního roku vloupal do výše uvedené nemovitosti. Nejprve překonal bezpečnostní zámek do domu, ze kterého následně odcizil křovinořez, troubu se sklokeramickou deskou, kuchyňské roboty, nádobí a elektrické nůžky na živý plot, vše v hodnotě 39.300,- Kč. Poškozením vznikla škoda 3.000,- Kč.

Případ je prošetřován jako přečin krádeže a přečin porušování domovní svobody a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Aby se podařilo zloděje vypátrat, přivítali by vyšetřující policisté informace o podezřelém pohybu osob u výše uvedené nemovitosti a to během inkriminované doby od 1. února do 9. července 2017. Je pravděpodobné, že se u tohoto objektu nacházelo i vozidlo, které věci odváželo.

Jakékoliv poznatky mohou svědci sdělit policistům osobně na Obvodním oddělení Nové Strašecí, nebo telefonicky na čísle 974880710. Také je možné kontaktovat policisty na mobilním telefonu 602307454  Samozřejmě je možné využit i bezplatnou linku 158.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
10. července 2017

vytisknout  e-mailem