Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Opuštěný dům přilákal zloděje

LOUNY - Škoda přesahuje 200 tisíc korun 

Včera (13. 1.) večer vyjížděli policisté k nahlášenému případu vloupání do rodinného domku v Pšově na Podbořansku. Do zmíněného obydlí vnikl v minulých dnech dosud nezjištěný pachatel, který nejprve celý dům prohledal, v místnostech přeházel různé věci a následně odcizil elektrické spotřebiče, nábytek, nářadí, ale i potraviny včetně alkoholu a další věci. Předběžnou škodu majitelka vyčíslila na 230 000 Kč, ale po provedení kontroly věcí ji ještě upřesní. Policisté v této věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů porušování domovní svobody a krádeže, po pachateli pátrají.

Z auta zmizela navigace

Navigace ponechaná ve vozidle přilákala zloděje. Ten se do osobního automobilu zn. Škoda Octavia, zaparkovaného u jednoho rodinného domu v Chlumčanech na Lounsku, vloupal z úterý na středu poté, co nezjištěným předmětem rozbil okno u dveří řidiče. Krádeží navigace způsobil poškozenému škodu za pět tisíc korun, poškozením vozidla ve výši 4 000 Kč. Policisté nyní případ šetří jako trestný čin krádeže a po pachateli pátrají.

Zloděj se vloupal do stavební buňky

V těchto dnech bylo policistům nahlášeno vloupání do stavební buňky umístěné na staveništi v Zahradním městě v Lounech. Dosud nezjištěný pachatel si z buňky přisvojil různé věci, hlavně pracovní nářadí, v hodnotě přesahující 26 000 Kč. Na poškozené buňce způsobil škodu za přibližně dva tisíce. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Z náklaďáku se vysypala piva

K neobvyklé dopravní nehodě došlo včera (13. 1.), kolem 12. hodiny, na kruhovém objezdu v ul. Čeňka Zemana v Lounech. Z nákladního vozidla zn. DAF, který projížděl kruhovým objezdem, se uvolnil náklad a celý se sesunul na vozovku. Jednalo se o přepravky s pivem v hodnotě cca 70 000 Kč. K nehodě došlo v důsledku nedostatečně zajištěného nákladu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, řidiči byla na místě udělena bloková pokuta. Asi jednu hodinu po nehodě řídili policisté na místě dopravu, než byla silnice plně průjezdná.

Louny, 14. ledna 2010

 

vytisknout  e-mailem