Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odcizené bourací kladivo

BENEŠOVSKO – Policisté z obvodního oddělení Benešov vyšetřují případ odcizení bouracího kladiva za více jak třicet tisíc korun.  

Ke krádeži došlo v úterý letošního 19. července krátce po poledni v Benešově na probíhající stavbě kanceláře v přízemní části budovy v ulici Karla Nového.
V rámci prováděného šetření se benešovským policistům podařilo zajistit kamerový záznam, na kterém je v inkriminované době zachycen pohyb dvou osob - důležitých svědků prošetřované události.
Prvním je muž ve věku 25 let, světlé pleti, střední postavy, krátce střižených tmavých vlasů, oblečeného do červeného trika s krátkými rukávy, tmavých kraťasů délky nad kolena a tmavých sportovních bot. Popisovaný muž na záznamu přenáší z jedné části staveniště do druhé předmětné bourací kladivo.
Druhý muž, který se s prvním potkává, je přibližně ve věku kolem 30 let, vyšší střední postavy, delších tmavých vlasů svázaných do culíku, který je oblečen do černého trička s krátkými rukávy, tmavých kraťasů a na nohou má tmavou sportovní obuv.
Policisté předpokládají, že by muže z kamerového záznamu mohl někdo z občanů poznat. Proto se touto formou obracejí na ně se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jejich totožnost, neboť výpovědi zmiňovaných svědků mohou policistům objasnit důležité okolnosti celého případu.
Jakékoliv informace k tomuto případu jim mohou případní svědci sdělit osobně přímo na služebně obvodního oddělení v Benešově, nebo je mohou zavolat na telefon: 974 871 700, případně prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí P ČR
18. listopadu 2016

Odkazy do noveho okna

neznámý muž č. 1

neznámý muž č. 1 

Detailní náhled

neznámý muž č. 1 s bouracím kladivem

neznámý muž č. 1 s bouracím kladivem 

Detailní náhled

neznámý muž č. 2

neznámý muž č. 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem