Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po pohřešovaném muži

BENEŠOVSKO – Kriminalisté z územního odboru Benešov pátrají po šestatřicetiletém muži. 

Pohřešovaný muž vypadá zdánlivě na věk 36 – 38 let. Je přibližně 180 cm vysoké postavy. Má zeleno-šedé oči a krátké blond vlasy. V době pohřešování měl na tváři delší světle hnědé strniště. Naposledy byl oblečen do červené mikiny s nášivkou na levém prsu – znak a nápis Toyota. Pod ní měl červené triko. Na spodní části těla měl černé florbalové kraťasy s bílým lemem a nápisem Jadberg. Na nohou měl gumové boty tzv. kroksy. Na hlavě nosil černé sportovní sluneční brýle. Přes rameno nesl tašku pravděpodobně světle modré barvy. Na levém koleni měl bandáž. Nejspíše mu na koleni zůstala jizva po operaci. U sebe by mohl mít mobilní telefon, doklady a menší finanční obnos.

Z výsledků prvotního šetření kriminalisté zjistili, že muž byl naposledy viděn svým známým 29. června ve večerních hodinách, zhruba v osm hodin večer v obci Tichonice u Kácova. Od té doby domů nedorazil, rodině ani známým se do dnešního dne neozval.

S ohledem na skutečnost, že se přes veškerá provedená šetření a opatření nepodařilo muže vypátrat, kriminalisté se touto formou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k pohřešovanému mužipřijme jakákoliv policejní služebna, případně je můžete telefonicky sdělit přímo kriminalistům na telefonním čísle 974 871 531 nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.

prap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
4. července 2017

vytisknout  e-mailem