Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do klubovny v Bedrči

BENEŠOVSKO - Poznáte muže na fotografiích? 

Benešovští policisté vyjížděli minulý týden, konkrétně 6. února 2022, na místo nahlášené události, kde se zatím neznámý pachatel vloupal do rybářské klubovny u obce Bedrč.

Policisté na místě hovořili s majitelem objektu, který přijel objekt zkontrolovat a následně zjistil, že jsou u klubovny otevřené dveře, které někdo násilím vypáčil. K vloupání došlo v nočních hodinách a pachatele zachytily kamery.

Dále bylo šetřením zjištěno,  že se z rybářského klubu ztratilo několik rybářských prutů a navijáků a nějaké pracovní náčiní a prázdné sudy od piva, kdy tímto odcizením způsobil škodu ve výši zhruza 70 tisíc korun.

Kamerový systém u klubovny zaznamenal podezřelého muže, který na místo přijel osobním vozidlem, pravděpodobně černé barvy typu combi, do kterého si odcizené věci naložil a z místa odjel. Muž je středně vysoké postavy, má krátce střižené tmavé vlasy a na sobě měl oblečenou bundu a kalhoty s kapsami. 

Policisté nyní žádají o pomoc s pátráním po podezřelém muži. Pokud ho na fotografiích poznáváte, ozvěte se prosím policistům na linku 158 nebo přímo policistům OOP Benešov na tel. číslo 974 871 700.

por. Ing. Bc. barbora Schneeweissová
15. února 2022
tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem