Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Jezdíme s úsměvem v Hradci Králové

Proběhne 24. září 2008 - pozvánka pro zástupce médií  

     Dovolte nám, abychom Vás jménem Policie České republiky  a České pojišťovny pozvali na první letošní stanoviště společného projektu České pojišťovny a Policie ČR Jezdíme s úsměvem v Královéhradeckém kraji, při kterém budou odměňovat kontrolované řidiče kromě policistů také děti ze základních škol. Dobří řidiči dostanou od dětí samolepku usměvavého autíčka a hříšníci jejich vlastnoruční kresbu zamračeného auta.

     Společná kontrola řidičů prováděná školáky a policisty proběhne ve středu 24. září od 10:00 do 11:00 v Hradci Králové na Mrštíkově ulici (naproti obchodnímu domu Futurum). Letos se jí zúčastní kromě žáků královéhradecké ZŠ také legenda českého hokeje Vladimír Martinec, vynikající hráč a trenér, který je v současné době sportovním ředitelem pardubických hokejistů.

     Preventivní a dopravně výchovný projekt Policie ČR a České pojišťovny Jezdíme s úsměvem se už třetím rokem uskuteční po celé České republice a motoristé se s dětmi setkají v průběhu následujících týdnů také na řadě míst Královéhradeckého kraje.


Anna Pešavová
tisková mluvčí OŘ Policie ČR v Hradci Králové

Václav Bálek
tiskový mluvčí České pojišťovny a.s.

 

 

vytisknout  e-mailem