Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policisté žádají veřejnost o pomoc

JIČÍNSKO - Potřebují svědectví řidiče kamionu 

Ve středu 3. října v ranních hodinách jel řidič osobního motorového vozidla Škoda Octavia po silnici I. třídy číslo 35 v katastru obce Kněžnice směrem od Turnova na Jičín.
Na přímém úseku předjížděl nákladní vozidlo s návěsem. Při tomto manévru pravděpodobně přehlédl protijedoucí dodávku Renault Master. Následně došlo ke střetu pravého boku octavie s návěsem předjížděného kamionu a dále osobního vozidla s dodávkou, kdy se střetly levými boky. Po kolizi řidič nákladního vozidla zastavil, ale když zjistil, že řidič osobního automobilu i dodávky neutrpěli zranění a na návěsu nevznikla žádná škoda, z místa dopravní nehody odjel. Ovlivnění alkoholem na místě vyloučila provedená dechová zkouška. Celková hmotná škoda dosáhla částky 250 tisíc korun.
 
Pro objasnění všech okolností dopravní nehody jičínští dopravní policisté potřebují také vyjádření řidiče nezjištěného nákladního automobilu, kterého žádají, aby se přihlásil na linku 158.

Zároveň žádají i další občany, kteří mohou poskytnout informaci vedoucí k identifikaci kamionu, aby se rovněž obrátili na linku 158.
por. Bc. Petr Janda
03. 10. 2012 ve 14:10

Odkazy do noveho okna

Jičínsko

3.10. Kněžnice 

Detailní náhled

Jičínsko

3.10. Kněžnice 

Detailní náhled

Jičínsko

3.10. Kněžnice 

Detailní náhled

Jičínsko

3.10. Kněžnice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem