Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Distribuce pervitinu

Kladno - Podezřelý mladík byl zadržen a umístěn do policejní cely. 

Kladenští kriminalisté prošetřují případ distribuce pervitinu. Dnešního dne 17. ledna 2014 byly zahájeny úkony trestního řízení ve věci distribuce pervitinu, neboť na podkladě zjištěných skutečností je dostatečně odůvodněn závěr, že k této trestné činnosti docházelo nejméně od počátku měsíce července roku 2013 do současné doby. Z tohoto případu  je podezřelý 22 letý mladík z Kladna, kterého policisté na základě dlouhodobého šetření zadrželi kolem 23. hodiny ve čtvrtek 16. ledna 2014. Podezřelý opakovaně a neoprávněně distribuoval drogu pervitin na území města Kladna, kterou poskytoval za různé částky dalším osobám z řad uživatelů. V současné době je pachatel umístěn v policejní cele a je podezřelý z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy.

17. ledna 2014

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska 

Mladík řídil pod vlivem návykové látky 

Při policejní kontrolní činnosti v obci Smečno v Kačické ulici dne 16. ledna 2014 bylo policejní hlídkou zastaveno osobní vozidlo, jehož 19 letý řidič byl vyzván k dechové zkoušce, která byla s negativním výsledkem. Následně policisté mladíka vyzvali k provedení zkoušky na drogy testem Drug Wipe 5S, kterému se dobrovolně podrobil. U tohoto testu byla zkouška s pozitivním výsledkem na látky opiáty a kokain. Podezřelý řidič byl převezen do slánské nemocnice k dalšímu lékařskému vyšetření. Nyní je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Pátrání po osmiletém chlapci

Na policejní služebnu se po 18. hodině dne 15. ledna 2014 dostavil padesátišestiletý muž, který oznámil, že pohřešuje svého osmiletého vnuka, který se nevrátil domů a nikdo v minulosti z domova neodešel. Policisté ihned provedli pátrací činnost v ulicích města Kladna dle popisu po osmiletém chlapci. Kontrolní činnost byla především zaměřena na místo bydliště, okolí školy,na autobusové a vlakové nádraží a dětská hřiště. Kolem 20. hodiny byl malý cestovatel vypátrán policejní hlídkou v Praze 6. Chlapec po celou dobu svého odchodu neutrpěl žádné zranění a ani jekéhokoliv ublížení. Během krátké doby byl policisty předán zpět do péče jeho dědovi, který případ oznámil.

Zadržená osoba v pátrání

Na základě prováděného šetření k 51 leté osobě, provedli policisté šetření na ubytovně v Kladně v Doberské ulici, kde byla tato osoba vypátrána. Na mísítě byla policejní hlídkou zatčena a převezena na policejní služebnu, kde byly provedeny další úkony a následně byla umístěna do policejní cely. Na osobu byl vydán příkaz k zatčení OS Chomutov pro trestný čin zanedbání povinné výživy.

 

vytisknout  e-mailem