Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda s vážným zraněním a výzva k občanům - dodatek

KLADENSKO - Při dopravní nehodě se střetlo osobní vozidlo s chodkyní. 

Kladenští policisté z dopravního inspektorátu prošetřují dopravní nehoda, která se stala dnes ve čtvrtek 15. října 2015 krátce po šesté hodině ve Vodárenské ulici v Kladně.
 
Při dopravní nehodě se střetlo osobní vozidlo s chodkyní nedaleko přechodu pro chodce v blízkosti bývalého baru „Best“. Ve vozidle značky Kia byla dvoučlenná posádka a řidičkou byla osmdesáti jedna letá žena. Vzhledem k tomu, že chodkyně neměla u sebe žádné doklady, policisté neznají v tuto chvíli totožnost. Chodkyně, která utrpěla těžká zranění a byla převezena vozidlem rychlé záchranné služby do nemocnice v Praze.
 
Co bylo příčinou této dopravní nehody, při které se střetlo osobní vozidlo s chodkyní, je v současné době předmětem šetření. 
 
Výzva pro občany
 
Policisté vyzývají občany, kteří se stali svědky této dopravní nehody, která se stala dnešního dne několik minut po šesté hodině v Kladně ve Vodárenské ulici poblíž bývalého baru „Best“, aby poskytli informace na kladenský dopravní inspektorát na linku 974 873 250 nebo na mobilní telefon   702 207 630 a nebo na linku 158.
 
Policisté dále vyzývají občany při pátrají po totožnosti poraněné starší ženy, neboť není doposud známa. Vzhledem k lehkému oděvu ženy, lze předpokládat, že by se mohlo jednat o starší paní žijící v blízkosti Vodárenské ulice. Žádáme touto cestou o pozornost občanů, kteří by si mohli povšimnout, že není doma jejich sousedka. Dále žádáme, aby se rodinní příslušníci přesvědčili o tom, že je jejich manželka, maminka, či babička, bydlící v této lokalitě je v pořádku.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
15. října 2015
 
Dodatek k vážné dopravní nehodě
Intenzivním pátráním se podařilo dopravním policistům zjistit totožnost zraněné starší ženy. Jednalo se o osmdesáti sedmiletou seniorku z Kladna, která v odpoledních hodinách vážným zraněním podlehla v nemocnici v Praze.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí 
P ČR  Kladno
16. října 2015  
Odkazy do noveho okna

Vážná dopravní nehoda v Kladně

Místo nehody ve Vodárenské ulici 

Detailní náhled

Vážná dopravní nehoda v Kladně

Poškozené vozidlo 

Detailní náhled

Vážná dopravní nehoda v Kladně

Silnice ve Vodárenské ulici  

Detailní náhled

Vážná dopravní nehoda v Kladně

Přechod pro chodce ve Vodárenské ulici 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem